Frågor inom familjerätt

Hej på er igen alla mina fina och härliga följare och varmt välkommen ska ni vara tillbaka till min blogg och till ett inlägg som jag skriver till er så här en tidig morgon efter att dagens första kopp kaffe är urdrucken. Jag hoppas att ni alla mår bra och att ni sov gott i natt. Det här med familjerätt i Karlshamn är vad dagens första inlägg ska handla om, och mer specifikt ska jag tipsa er om företaget som jag och min före detta fru valde att vända oss till för ett tag sedan. Juristen Jeppsson heter det företag som vi vände oss till och som vi nu tycker så bra om. 

När vi gick skilda vägar för några månader sedan var de en del grejer som vi behövde lösa, och eftersom vi inte kom riktigt överens fanns det inget annat alternativ än att vända oss till en jurist som arbetar inom familjerätt i Karlshamn med omnejd. Både jag och mitt ex hade bråkat en del och det låg en spänning i luften, men för våra barns skull kom vi i alla fall överens om enda sak när vi var oense om allt annat, och det var att för barnens skull vända oss till Juristen Jeppsson och med denne jurists hjälp se till att komma fram till en så bra lösning som möjligt, vilket vi också gjorde. Juristen Jeppson är inte bara väldigt kunnig i frågor som rör familjerätt i Karlshamn. Man känner direkt när man kommer till honom att man verkligen blir sedd, och att han lyssnar på vad man har att säga. Sedan kommer han med vettiga synpunkter och kommer med ett förslag som i vårt fall blev så att både jag och min före detta fru kände oss nöjda med den lösning som förhandlades fram.